Van de voorzitter

Ik zit nu het stukje te schrijven en heb net mijn testrit achter de rug met de Moto Guzzi. Dat ging in 1 keer goed en samen met het mooie voorjaars temperatuurtje stapte ik vrolijk van dit kolos af. Volgende weekend dan maar de volgende motor testen. Uw voorzitter is klaar in Limburg en dat is eigenlijk ook wel weer heel fijn. Op een gegeven moment is de balans werk/privé toch een beetje zoek. Nog twee weken afronden in Limburg en dan start er weer een nieuw avontuur in Zwaagdijk. Daar praten ze tenminste weer lekker West-Fries.

Ik begreep van Nico dat de aanmelding van nieuwe ritjes gestaag doorgaat. Dat is fijn. Uiteindelijk is dat toch de belangrijkste activiteit van de club en met de BBB zal er minder geklaagd gaan worden over stinkende motoren denk ik. Maar: de VIM houdt zich niet bezig met politiek!

Ik ben ook heel blij dat we dit jaar weer aftrappen met de Vuurtorenrit in Egmond. Na alle Corona ellende was dit verloren geraakt maar traditioneel opende Rob altijd met een hoge opkomst en een leuke rit. Dit jaar dus ook weer.

Er heeft een upgrade plaats gevonden van de website. U moet weten dat een website best een lastig ding is. Je moet snappen hoe het werkt en als er een probleem is moet je eigenlijk naar een professionele bouwer en daar hangen dan ook weer professionele bedragen aan. Cees zet zich enorm in om de site te verbeteren en heeft in eigen familiekring iemand gevonden die er verstand van heeft. Met name de foto site is erg opgeknapt. Dank hiervoor Cees. Ik weet als geen ander dat een website wel verwacht wordt maar dat het om te onderhouden bijna een molensteen is.

Wel, met de lente in aantocht verwacht ik u natuurlijk massaal bij Rob zijn mooie werkplaats om er weer een ouderwets jaar van te maken.

Maarten Romar

Foto’s op de website

Het item foto’s op de website is iets veranderd als U foto’s aanklikte kreeg U een verzameling foto’s de U van boven naar beneden kon door scrollen om ze te bekijken.

 1. Nu zet U op de website het cursor pijltje op het item    foto’s en dan verschijnt er een lijstje met namen van ritten. U hoeft ze niet van boven naar beneden aan te klikken want U kan ze willekeurig door elkaar gebruiken.

 2. Klik een rit van Uw keuze aan en dan verschijnt er een blok foto’s die U kan bekijken. 3. Als U dan met het pijltje een foto aanklikt vergroot deze zich. 4. Dan kan U met de pijltjes aan de linker en rechter kant va de foto één voor één  heen en terug de foto’s bekijken.    5. U verlaat de foto’s weer door via het kruisje in de rechter boven hoek van de foto aan te klikken.