Van de voorzitter

 

Terwijl ik dit stukje schrijf heb ik net alle weekenden in mijn agenda gezet. Frankrijk, VIM weekend, Limburg, Marum en, we gaan ook weer een rondje Oost!!. Hier heb ik nog geen datum van maar ik denk dat we die wel snel te horen krijgen. Fijn dat dit weekend ook weer doorgaat want al jaren gaan er vele trouwe fans mee.

Ik tel dan voor mijzelf al 5 weekenden op de motor los van de ritten. En dan gaan er ook nog leden naar de West Kent run. Het kan niet op. Ik wil mij ook nog opgeven voor een weekend van de Guzzi club. Kortom er is zoveel te doen op motor gebied. Heerlijk gewoon! Voor dit jaar staan er weer veel ritten gepland. We proberen ook stilzwijgend het seizoen langer te maken. We hebben vaak het mooiste weer in het najaar. Met de snertrit is het vaak heerlijk weer om te rijden. Op dit moment hebben zich alweer 11 leden aangemeld voor het weekend in Frankrijk. Heeft u interesse dan kunt u het beste even een mailtje naar Jos Beentjes sturen. Hij is onze Frankrijk coördinator. Nu al het rijdend materieel op stal staat, is het natuurlijk tijd om er voor te zorgen dat we straks weer tip top voor de dag kunnen komen. Ik merk nu alle grote zaken gedaan zijn mijn handen echt jeuken om weer een project aan te pakken. Een collega van mij heeft een BSA zijspan gekocht, 600cc. Dezelfde als van de wegenwacht uit de jaren 40/50. Een prachtige combinatie, ik zie mij zelf dit echter in huiselijke kring nog niet verkopen als noodzakelijk kwaad en echt een buitenkansje.

Ik ga er de komende tijd nog wel over dromen en dan komt het wel op mijn pad. We hebben dit jaar weer heerlijk veel ritten en over een tekort aan motoren kan ik zelf ook niet klagen.

Maarten Romar