Van de Voorzitter

Zo rond januari hebben wij als club alles wel voor elkaar. Er worden leuke weekendjes georganiseerd in 2024,en we gaan weer met een groepje naar Frankrijk. De ritten kalender neemt Nico gewoonte getrouw voor zijn rekening. Cees is onze Webmaster en regelt de clubkleding. Martin zorgt dat er goed op de centjes gepast wordt en zorgt er voor dat wij uw 25 euro per jaar goed besteden en als voorzitter schrijf ik in ieder boekje een stukje en knoop ik alles aan elkaar. Een prima club die VIM verenging met heel veel mooie motoren in ons bezit.

Als wij zo in de spiegel kijken hebben wij met z’n allen een heel bijzonder stukje Noord Hollands erfgoed wat wij rijdend houden. De ritten, de club, het samenkomen, de motoren en de belevenissen.

Nu denkt u natuurlijk; waar wil onze voorzitter heen met al deze mijmeringen die hij opschrijft??

Welnu beste leden: wij hebben binnenkort 2 bestuur plekken vacant binnen onze vereniging. Als niemand zicht aanmeld zullen we ons echt moeten beraden over de toekomst van onze club. Wij kunnen simpelweg niet met z’n drieën de boel draaiend houden en dat willen wij ook niet. Wij willen als bestuur leuke initiatieven en inbreng. Wij staan daar voor open en willen zeer zeker dat onze club er voor kiest al het moois ook in de toekomst te blijven doen. Dit is echter wel het moment dat wij uw hulp vragen om bestuur en onze activiteiten te komen ondersteunen.

U merkt al dat ik steeds indringender wordt met mij oproep. Voor 2024 is het meeste al geregeld. Voor 2025 is de komende leden vergadering echt belangrijk.

Gaat u ons helpen??

————————————————————————————————————-

VERSLAG DUIZEND EILANDEN RIT

DUIZENEILANDEN RIT

Zondag 9 September 2023, volgens de weersverwachting wordt het de warmste dag van de week       30 graden, tropisch. Gemiddeld genomen zijn er bij een toer rit zo’n 30 tot 35 leden aanwezig. Soms wat meer soms wat minder. Dus ik zeg tegen Nico als we de 30 leden halen mogen we onze handen dicht knijpen, met dit prachtige weer. Maar bij de start van de rit om 11 uur hadden we toch mooi 36 motoren aan de start. Vlak voor het vertrek krijgt Dick een telefoontje van een van onze nieuwe leden uit Den Helder, ze stonden met een pech geval bij Schagen. Zes man sterk en om 11 uur in Noord ——————————————————————————————————————————————–

Hebben we U nieuwsgierig gemaakt en wil U de rest van het verslag lezen of een toer rit mee rijden wordt dan lid van onze vereniging. Dat kan als U in het bezit bent van een motorfiets van voor 1980. Het lidmaatschap kost € 25,00 per jaar. Heeft U vragen of wilt U lid worden van de V.I.M. stuur dan een mail naar secr.vim@quicknet.nl